Friday, January 14, 2011

simple!!~

hye dude!!..

sgt buhsan rini..
nyesal lek awl dr opish..
now dah xtau nak wutpe..
huargghhH~
ase cam nak benam kn pale dlm tnh..
tp xde tnh lak kat orkid nieyh!!~
nyampah ar...

xde cter pun yg nak kongsi..
sbb sme cter pun yg normal2 je..

cme..
hikk..
smlm sy g jumpe singam after lek kje..
hukk..kol 7 je trus bderu ke mcd..
take away then bderu ag ke cheras..
cheras ke?
ntah..
tau die dok kat desa..dkat2 cheras..so dlm kwsn cheras la kot..
ngee~..
motif utama..sy gedik msk kan something utk die mse cuti ritu..
so dgn tgedik2nye sy anta..
ngee~..
nyampah x?!!..
xkesah arr..then sje kasi surprise..nak dinner sme..
so bli siap2 mcd..
prosperity chicken utk si ciken!!..
n mcchicken burger utk sy~..
hukk..
xromantik mane la..tp simple je date camtuh..
hikk..
janji kkasih dpn mate..ngehh~..
mkn2 smpai xleyh nak msuk..then cter2..
gosip..ngumpat..
dlm kul 10 sy pun brangkat utk pulang ke subang~..
sebbek xjam mase lek tuh..
huarghhhh ari sy dberkati~..alhamdulilah~...
=p

dan arini..
sy start kje spt biasa..
urmm sgt buhsan..
keje yg sme..
tp xpe..
lumayan~
hurmm..bile dah buhsan buat kje, sy g layan cter cast away~..
besh2..
ending die cam sedeyh tp xpe..beshh!!
kol 6 sy g site..
n now sy dah de kat umah xtau nak wutpe..
sme dak umah pun xde..

hurmm..
biebhott..ngah get ready nak g broga hills..
hope seme nye slmat~
amin!!~

p/s: nak date kat atas tuh..tp xde cuti arr~!!

1 comment:

Yutaka Mushimura said...

woohaaa...nice couple lah korang berdua...aku baca terhibur weh...

terjah sini

Koleksi Tips - Tips Yang Aku Dah Buat Setakat Ni