Sunday, April 5, 2009

duGAanNya

terlalu bnyak yang kite xduga.. baru sekejap kiter bergelak dan tnpa kite sedar dalm sesaat ianya direntap..bnyk dugaan yang menimpa, nmun xsemuanya buruk cuma kali ni dugaannya terlalu besar utk ak turut serta dlam situasi tuh..namun demi kalian ak bertahan..demi kalian ak masih lagi disini berdiri teguh diblkg kalian, memberi semangat yang mungkin ckup untuk membuat kalian sedar bahawa masih ader yang belum kita capai.. percaya la semua ini untuk mendewasakan kita dari kealpaan yang kita ciptakan sendiri..

buat dhar..
semua tuh dah xsurat dan sabarla mghadapi, kau masih lagi ader ak dan yang lain untuk menemani, mesti pun kasih kami xsehebat yang pergi..

buat jaja..
tabahla menghadapi, tuhan menguji kita..redha dan bangunla semula..kau juga masih ader kami disini..

buat jae..
ketabahan kau yang menyedarkan ak, mungkin juga dapat mnyedarkan yang len..kau terlalu kuat untuk tersenyum tapi xsiapa tau perasaan sebenar..ak xsekuat kau tapi ak still bleh jadi teman yang sentiasa berada dicc ko..

buat ayin n ct..
ak cuma harap kita sama2 masih boleh berthan memberi semangat pada yang lain..sekali pun kite terduga dengan dugaan yang berat, ak berharap tali nya masih tidak terputus dari ikatan..

buat aiza..
setiap yang pahit pasti ada manisnya, mungkin dugaan yang kau hadapi sekadar untuk menguji kesabaran kau..ak yakin kau mampu menghadapi..dan ak juga masih disini untuk menjadi teman kau..

buat abg sapek..
langkah kamo baru bermula, dan doa e sentiasa mengiring tiap langkah2 itu..semoga abg beroleh kebahgiaan.. (dah kaya jgn lupa e) ngeh2...

2 comments:

Pu3 said...

abg sapek?
sape tu?
ngeh3...

Lynn^aDLyNz said...

i'll always behind u guys..! Mmm mak cik, ble nye ko nk update blog nih.. da berkurun da.. haha.. nway blog lame ak da delete sbb ak nk buka buku bru.. agaga